Posilovací hrazda vám pomůže získat postavu snů

Kdo by nechtěl mít krásnou a vypracovanou postavu? Každý z nás si občas dá závazek, že se sebou bude něco dělat a začne chodit do fitness centra. Bohužel však tato snaha u většiny lidí ztroskotá na nedostatku času. Žijeme velmi hektické životy a po splnění všech každodenních povinností se nám málokdy chce jet přes celé město do posilovny. A navíc vstupné taky něco stojí. A zařídit si posilovnu doma? Na to má v současnosti jen málokdo dost volného prostoru.

 

Řešení nabízí domácí Posilovací hrazda

 

Nyní již však za posilováním nemusíte jezdit do fitness centra. Na domácí, volně stojící ocelové hrazdě můžete posilovat svaly rukou, paží, předloktí, prsou, zad a ramen. Do cvičení se zapojují prakticky všechny svalové skupiny horní poloviny těla, přičemž se jedná o jednu z nejzdravějších forem cvičení, při kterém cvičíte s vlastní váhou. Hrazda vám navíc doma nezabere téměř žádný prostor, a cena za její pořízení nedosahuje ani ceny půlroční permanentky v běžném fitness centru.

 

Proč cvičit na hrazdě?

 

Hrazda je velmi univerzální cvičební nástroj. Cviky na hrazdě pomáhají tvarovat postavu do písmene "V" a trénovat sílu vašich svalů. Skvěle také podporuji nabírání svalového objemu směrem do šířky, což je důvod proč je velmi oblíbená mezi kulturisty. Efektivně nahradí hned několik cvičebních strojů, na které byste doma pravděpodobně neměli dost místa. Hrazdu ovšem nevyužijí pouze muži, kteří chtějí získat svalovou hmotu. Je vhodná také pro ženy, kterým umožní tvarovat postavu. Nelze opominout také zdravotní hledisko cvičení na hrazdě. Tím že zpevňuje svalový korzet horní poloviny těla, působí cviky jako účinná prevence bolesti zad. Pro lidi, kteří trpí problémy se zády v důsledku sedavého zaměstnání, nabízí cvičení na hrazdě účinné řešení jejich zdravotních problémů.