Bradla - proč je mít doma?

Nebaví vás chodit do posilovny nebo chcete mít při svém cvičení soukromí? Máme pro vás naprosto skvělé řešení. Již není třeba hledat výmluvy, že to nejde.

Cvičební náčiní vhodné i do bytu

Člověk může sice snít o krásně formované postavě a dokonce si ji i ve svých představách pěkně naformátovat. Trochu ubrat v pase, přidat na svalech, zvýraznit břišní a prsní svalstvo a samozřejmě ve snění se dá pokračovat libovolným směrem. Pokud se ale pro to nic neudělá, tak v realitě se toho příliš nezmění. Přitom stačí tak málo. Zvolit si vhodné náčiní a začít pěkně protahovat tělo. K takovým cvikům skvěle poslouží bradla volně stojící. Dají se jednoduše postavit i v domácím prostředí a v podstatě ze svého soukromí si tak pěkně vytvarovat postavičku, především zviditelnit svaly. Skvěle se protáhnou paže, uvolní ramena a o zádech a břišních svalstvu se ani moc mluvit nemusí. Všechno půjde pěkně postupně a rozhodně to přinese jen kladné benefity.

Bradla nepotřebují složitou instalaci

Existuje skutečně cvičební nářadí, které se musí složitě skládat a předně dbát na to, aby bylo bezpečně sestaveno. Tohle skutečně zde nehrozí a bradla mohou volně stát doma, v tělocvičně, dokonce i venku nebo na jiném vhodném prostranství.

  • Mohou se pro větší stabilitu spojit k sobě, čímž vytvoří pevný prvek.
  • Jsou vyrobena z oceli, která vyniká svojí pevností a odolností.
  • Odolnost proti poškrábání zajišťuje práškové lakování, které je nejmodernější technologií v ošetřování podobných povrchů.
  • Masivní a široce rozložené nohy zajistí právě bezpečnou stabilitu a také dostatečný prostor na provádění cviků.
  • Nosnost bradel je poměrně vysoká a její doporučená hodnota dosahuje až do 250 kg.
  • Bradla volně stojící lze vybavit dalšími profily, které zajistí odolnost vůči otřesům.
  • Nechybí ani gumové opatření proti poškrábání podlahy.

Na bradlech se dají provádět různá cvičení

Kromě toho, že si zde lze vytvarovat postavičku snů, tak rovněž lze zde cvičit různé druhy kliků. Ideální je si nastavit vhodnou výšku, což není žádný problém a lze různě kombinovat gymnastické cviky se silovým tréninkem, který obsahuje prvky crossfitu. Možností, jak bradla využít je dost a investice do nákupu není příliš vysoká. Cvičením se tak rozhodně zlepší kondička a životní styl, což je daleko přednější.